Malmö, ozzy och baby!

Hey! Imorgon åker jag iväg till malmö med mamma, pappa och älskling för att se ooozzy! Vi ska campa så på lördagdagen blir det shopping oxå! Så underbar! Under tiden jag inte har bloggat har sverige hunnit vinna eurovision song contest vilken ingen lär har missat, tycker om den låten as mkt faktiskt! Och i måndags fyllde jag 16 år! As gött!


Summer, finally!

Hey! Äntligen har sommaren börjat känns det som, 25+ två dagar i streck och det är as skönt! Svettas ihjäl dock!:o lovade ju bild på mina nya solglasögon oxå! Idag har jag vart i skolan sen när jag kom hem så fixade jag ett par shorts, satte dit lite nitar och så! Imon ska älskling ha nån jättestor fotbollscup i Borås, önskar verkligen jag kunde vara med!:( på måndag så fyller jag även år! 16 år! Woho haha!


Update

Heyy, är hemma från Oskarshamn. Blev inget bloggande låg och tittade på LA ink hela tiden ist! Kat von D är verkligen snygg.. önskar man såg ut som henne! Det har iallafall vart helt okey där nere. Helt okey väder och sånt! Har väl inte hittat på så mkt roligt men jag har klarat mig ändå! Köpte nya solglasögon som är skitsnyyygga! Visar dom imon för jag kom precis hem ifrån grillkväll med Tove, hennes kille, krille, linn, jennifer, hanna och lichelle! Vi spelade massa kubb och mitt lag vann hela tiden;) Men just nu är jag riktigt trött iallafall så tänkte bara uppdatera lite och sen sova! Imon ska jag va med Nicooo! Vi ska ner till stan en sväng och sååå! Men nu ska jag krypa ner i min underbara säng!

Oskarshamn .. ?

Hey, just nu sitter jag i min trappa (haha) och väntar på att pappa ska komma hem så ska vi åka till Oskarshamn med vår jävla husvagn! Finns inget tråkigare. Vad hittar man på i Oskarshamn? Finns det några roliga affärer ens?
Aldrig vart där så har ingen aning, hah! Aja, är så trött oxå, kom hem sent igår haha och behövde verkligen sova, men neeeej neeeej klart att mamma ska väcka mig!
Känner att jag kommer blogga som fan nu i helgen bara för att jag kommer sitta i vår husvagn och .. dö? Så kommer blogga ganska mycket och såååånt!
För övrigt så har jag och Johannes vart tillsammans i fyra månder! (I tisdags). Är verkligen riktigt riktigt kär


Banan

Hey idag har köpt en banan på ica, hejdå

Good morning!

Idag har jag massa saker jag ska göra! Först har jag spanska nationella nu vid åtta, sen har jag engelska nationella vid ett sen vid halv tre ska jag ta spruta och vid kvart över fyra ska jag med ett tåg! Och jag måste packa för jag ska till Johannes!<3
Ja igår spelade jag ju golf med skolan, haha! Riktigt kul faktiskt dock var jag väl inte så jätte duktig haha! Som tur var hann vi hem precis innan det började regna! Och tur att det inte åskade för jag är livrädd! Sen skrev jag klart min uppsats om USA på fyra sidor! Ganska bra dag faktiskt!


-

Herregud vad pollen suger! Nyser 30 gånger per sekund ungefär! Suger att vara allergisk! Är så trött oxå! Är extremt trött på skolan och min klass oxå. Okey inte hela klassen, men vissa.
Imon ska vi spela golf hela jävla dagen med skolan. Fast innan det ska jag ner till H&M och köpa ett zebralinne som jag såg idag men hade inga pengar med mig såklart! Det drygaste är att det ska regna imon, men skit samma haha!

Ska plugga imon oxå! Det finns fan inget tråkigare. Har spanska och engelska nationella på fredag (y) dessutom har vi så jävla mycket uppsatser. Har redan gått och lagt mig, klockan är fan 21?! Galet osv. Bye!

Såg här såg jag ut oxxå!


I'm running free,

Heyy! Den här dagen har vart extremt dryg. Skola först som vanligt och det första jag göra när jag kommer hem är att somna.. Nu tittar jag på viva la bam och är så jävla trött fortfarande! Mina vardagar är så extremt tråkiga! Och så har jag börjat spela "Tiny towers" så jävla beroendeframkallande! Har vart duktig och pluggat biologi oxå, så jävla lame!


Apelsinjuice och big brother!

Godmorgon folk!
Ligger i sängen och har världens huvudverk! Dricker apelsinjuice så jävla gott och tittar på big brother när dom har rockabilly vecka, as kul! Är förutom riktigt nöjd med designen! Ikväll blir det att bara ta det lugnt, är så jävla trött oxå!


Ny design!

Sådär ja, nu har jag ny header och så! Om det inte syns så är det för att blogg.se är lite segt.
Tack till gabriella!
Dålig uppdatering i helgen oxå, men baby var här så vi har bara myst och tagit det lugnt typ, så då blir det inte så mkt blogg! Vill även tillägga att jag aldrig någonsin vart såhär kär som jag är i Johannes, helt underbart är det! Just nu tittar jag på Big brother! Det är så jävla bra, haha! Så det ska jag fortsätta med och sen skriva lite på min USA-uppsats tror jag om jag inte somnar! Så jävla trött är jag verkligen!
Tror förresten inte att jag har visat bild på min navelpiercing så det får ni en oxå!

New in my closet!

Lite nya saker!
Klänning ifrån HM, ring från black market och byxorna har jag sytt själv!

Sommar, check!

Sorry, inte orkat blogga när jag varit ledig och så! Nu ska jag ut och sola!;D


RSS 2.0