Efterlängtade helg!

Hey! Nu är jag (alla?) lediga tills på onsdag, så skönt! Så om ca. en timme åker jag till Johannes, och där har jag knappt nått internet så kommer bli svårt att blogga! Kommer hem på måndag eller tisdag! Så ni får ha en bra helg, puss.


Day 7 - Do you read? What are your favourite books?

Jag läser inte så mycket faktiskt om det inte är i skolan. Och jag kan nog inte säga att jag har någon favoritbok. Men jag läser gärna självbiografier eller typ deckare!
Så jävla ointressant men ändå haha!


Trist onsdag.

Är så trött idag! Var på föreläsning imorse i typ tre timmar. Sen hade vi tråkiga lektioner bara. Så när jag kom hem somnade jag typ direkt! Så jävla trött verkligen! Sen käkade jag kyckling mums! Nu ligger jag i sängen och tittar på lyxfällan, as tråkigt det oxå!
Förresten så öppnar ju H&M imon, fattar inte varför folk gör en så stor sak av det. Klart det är kul med lite nya affärer i Nässjö, men lixom det är ju inte direkt som att H&M är världens bästa affär. Nej men nu ska jag plugga biologii, chao!


You don't like me? Have a seat where they're waiting for me to give a fuck.

Vart en bra dag idag! Först hade jag sovmorgon, skit skönt! Sen var skolan ganska lugn, när vi slutade vid två åkte jag, Nico och Jennifer in till jönköping och tittade runt lite, hittade jätte snygga tights men hade inte pengar till dom så blev ett par trosor bara ist! Och självklart donken! Så jävla gott! Sen när vi kom hem så gick Jennifer och jag ett par varv runt sjön här i Nässjö! Kände mig jätteduktig haha! Nu väntar jag på att Johannes ska jogga klart så jag kan ringa honom! Ska ta mig en rostad macka nu oxå!

 


It's like thunder lightning

Just nu ligger jag i sängen och bara väntar på att det ska börja åska, spöregnar verkligen! Tittar på desperate housewives och ska snart äta varma mackor! Fan vad bra desperate housewives är! Helt beroende av det! Åh vad skönt med sovmorgon imon!


Nails!

Goddagens! Ligger hemma i sängen och är sjuk, eller ja jag mådde skit i morse så stannade hemma från skolan och när jag är hemma och har tråkigt så fixar jag med mina naglar!


Day 6 - what band or musician is most important to you?

Svårt.. Finns så många bra band som spelar så stor roll! Guns n roses var typ det bandet som fick mig att verkligen lyssna massa på rock, men tycker inte om dom lika mycket längre! Just nu lyssnar jag mest på Iron Maiden, och känslan av att se dom live var helt jävla underbar! Men jag kan inte riktigt säga vilket band som är viktigast! Haha


Day 5 - Five places you want to visit

Route 66 - En cool grej lixom!
Sunset Strip
Piccadilly Circus
Hollywood ofc <3 Drömresemålet!
Austrailien - Allt verkar vara så fint där, hah!

Oh she's dangerous!


 


 

Söndag, söndag, söndag och söndag. Suck, sååååå tråkigt! Jaja, helgen har vart underbar iallafall! Johannes har ju vart här och i fredags kollade vi skräck hos Nico och så fort vi kom hem så somnade båda två, trötta paret? Ja det kan man ju säga! Igår tog vi det mest lugnt, på kvällen gick vi till ica och blev fast där ett tag med tanke på skitvädret, spöregn och åska! Och jag är livrädd för åska! Och idag åkte älskling hem :( Just nu sitter jag och väntar på att Big Brother ska börja! UT MED HULDA. Tycker verkligen inte om henne.. Inte Marcelo heller! Och Jennifer är bara en bitterfitta!

Min blogg är förövrigt påväg att bli snygg nu, haha! Det tackar jag Gabriella fööör!

Sitter just nu och lyssnar på Pantera oxå! Har lyssnat på Mj hela jävla kvällen oxå!

 

 


 


Trött, sliten, trött och trött igen!

Sitter och tittar på Big Brother och är så extremt trött! Skulle haft sovmorgon imon.. Men nej! För jag ska till tandläkaren! Så jävla tråkigt så det inte finns. Hatar att gå till tandläkaren! Sen på kvällen kommer min älskling! Och så blir det skräckfilmskväll hos Nico! Åh nu längtar jag efter en varm dusch och sen sängen! Puss!


Day 4 - The meaning behind your blog name

Well, jag heter ju Julia Lundström .. så ja! Hahaha!

Sommarkläder!

Åh jag är så sugen på att handla kläder. Men har jag pengar? Nej, det har jag inte! Men har iallafall beställt byxorna på bilden! Så dom borde komma imon eller på måndag! Sen den svart klänningen blir det nog till skolavslutningen! Sen dom andra sakerna är bara väldigt snygga och jag vill ha dom! Men vi får se när jag har fyllt år vad jag ska göra med mina pengar!

Day 3 - Your day, in great detail

Ja, vad har jag gjort idag?
Jo jag vaknade vid halv sju, gick upp och gjorde mig i ordning. Sen skola! Hade biologi, matte, engelska, syslöjd, svenska och sen hemkunskapsprov! Sen cyklade jag hem och fixade lite att äta sen tittade jag på top model! Ja haha, skit tråkig dag verkligen! Ska snart ringa Johannes då blir jag på underbart humör! Är väldigt trött och imon direkt på morgonen har jag jävla nationella engelskaprov! Så tråkigt! Vill bara va hemma och sova! Skulle haft sovmorgon men nej nej nej, tack prov!

Day 2 - 10 likes & dislikes

Likes
-Vänner såklart!
-Pojkvännen!
-Smycken!
-Smink!
-Ostbågar!
-Fjädrar!
-Musiik!
-Kuddar!
-Cola Light!
-Min mobil!
Dislikes
-Sjuorna, åttorna på min skola
-Damm
-Fisk
-Lök
-Pasta
-Vanlig cola
-Killparfymer
-Hårspray som suger
-Mördare, ofc
-Avundsjukt folkt

Äntligen fredag!

Så skönt med fredag! Om tio min ska jag dra mig till skolan och sen åker jag direkt till bebi i ulricehamn! Så ja vi hörs på söndag!

Födelsedagspresenter och cola zero

Min kära pojkvän fyller 17 på måndag så idag gick jag, Linn och Nico ner till stan efter skolan för jag skulle köpa nått mer till honom! Köpte en ring till mig själv oxå från "rock by Sweden" eller vad det heter, haha! Men den var för stor sen när jag provade den igen så lämnade tillbaka den! Skit snygg stor svart ros! Imon far jag till Ulricehamn för att fira Johannes och lite så! Badmys och sånt med! Så kommer inte bli nån direkt uppdatering!


Piercing osv

Heeey! Jag piercade min navel för lite mer än en vecka sen, och jag vill ju byta till ett annat smycke om ett tag och jag har sån beslutsångest när det gäller vilket smycke jag ska skicka efter! Ska nog beställa efter jag fyllt år så funderar på att beställa två av dom! Vilket eller vilka ska jag köpa?


Day 1 - Write some basic things about yourself

-Jag är 163 cm lång!
-Är egentligen blond!
-Livrädd för spindlar eller ja, alla insikter faktiskt!
-Lättskrämd som fan!
-Min favorit maträtt är taco!
-Använder nästan bara skinntights (<3)
-Gillar att sy!
-Harry Potter är bästa filmerna <3
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer haha! Så ja, där har ni lite saker om mig!
Bilder från google.se!

För att ni ska lära känna mig bättre!

Starting tomorrow!
Btw!
Följ min blogg med Bloglovin

Julïa Lundström

Julïa var namnet ja! Bor i en liten håla som heter Nässjö och ligger i Småland! Suger på att skriva sånt här, haha! Älskar musik, styling, vänner och min pojkvän Johannes! Går i nian och bara längtar till hösten då jag börjar stylist på gymnasiet här i nässjö. Lyssnar mest på rock, eller ja nästan bara rock! Har bloggat på www.julialepard.blogg.se och rockchick.devote.se men ville ha en ny blogg. Är 15 år och fyller 16 den 28 maj! Jag har även världens sötaste hund, haha! På bloggen kommer jag mest skriva om musik, vad jag gör om dagarna, smink, naglar och ja lite allt möjligt helt enkelt! Bara att lämna en kommentar om det är ni undrar eller bara för att skriva nått!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0