Jag älskar sommarlov!

Det är underbart väder, det är underbart att älskling är här och allt är fan underbart! Bästa sommarlovet! I förrgår köpte vi även en bil som jag ska ha!! Great!


Oh, go for your guns!

Godmorgon, sitter och väntar på att mina naglar ska torka och på att Jennifer ska komma! Men hon kan inte klockan haha! Vi ska ut och fika med Linn, Nico och hennes småsyskon! Blir trevligt!
Chao!

Godmorgon!

Vaknade nyss av att det lät som att någon gick i trappan.. läskigt! Nu tittar jag på big bang theory och ska snart gå och duscha och sånt! Sen ska jag följa med Jennifer och köpa Gelato och sen till Nico och sen till pop i sommarnatt! Ska köpa lite sminkborstar tror jag! Är klar med halva mitt rum oxå! Blev jättefint!

Party with the animals!

Asgött väder och jag ligger inne och lyssnar på Ozzy! Ska städa lite senare för mitt rum är KAOS! Ska köpa massa söta ljuslyktor som jag kan ha sen när jag städat, bara för att ljus är mys!
Idag åkte Johannes hem så har inget att göra ikväll! Imon ska jag iallafall vara med Linn, Jennifer och Nico!
Har även kommit på en tatuering jag vill ha.. NU! Är så jävla sugen. Nej men nu ska jag titta på The Big Bang Theory <3 

Sommarlov eller höstlov?!

Ja det är fan mitt i sommaren men ändå skitväder! Man vill ju inte direkt gå ut! Regn och kallt osv. Men älskling och jag drog oss ut ändå, vi pantade massa burkar och flaskor från mitt rum och fick ihop 83 kr! Sen drog vi till rusta och ö&b, coolingar. Nu tittar vi på Flight 666<3
köpte även en magen planch på ÖB!
Iron Maiden is my religion<3


Glad midsommar!

Hey! Sitter hos Johannes mormor och morfar och har ätit och fikat och så! Nu sitter han och spelar trummor! Vi ska snart dra oss till hans kompis Anton och ha det trevligt med massa folk!
Förövrigt så har mitt ena öga fuckat up, så fick gå till akuten i morses och så! Nu är det väl okey, svider lite fortfarande! Men men det löser sig, är as trött och skit oxå! Hoppas alla har en bra midsommar! Puss!


Sommarlov och kass uppdatering!

Hey extremt dålig uppdatering! (y)
Men blir så när man äntligen fått sitt efterlängtade sommarlov! Slutade ju nian så blev ganska känslosamt.. Kan man säga! Haha. Fast var ändå skönt! Sen sommarlovet började har jag bara vart med Johannes och annat folk. Varit i jönköping och sånt! Bara tagit det lugnt!
Ja men idag kom jag hem från Ulricehamn! As fint väder! Sen har jag varit på banken med Linn och sen käkade vi pizza! Skulle blivit våfflor men mamma ändrade sig! Så var jag ute med Jennifer och Linn och käkade glass! Och nu ska jag duscha och packa för ska upp tidigt imon för att först åka till ulricehamn och sen till Göteborg med älskling, Walter och karoline! Och jag har inget internet hos Johannes så blir dålig uppdatering igen!


10 juni 2012

Goddagens, haft en riktigt bra vecka trotts att jag missade srf och saknar min pojk. I fredags var jag i stockholm med skolan. Det var riktigt jävla kul! Först var vi på Vasa museet sen shoppade jag! Bilder kommer sen! Sen var vi på musikalen "dom tre musketörerna" som var hur jävla bra och rolig som helst! Massa bra gamla låtar och roliga scener. Och sen när vi skulle åka hem så skulle min klass vara extremt störig så kunde inte sova nått. Igår var jag och firade min kompis Evelina för att hon tagit studenten! Sen idag kommer min släkt och ska fira min födelsedag!


Hååååår.

Färgat mitt hår för ska bli mörkblond.. Går sådär..

 


RSS 2.0